Projekt “izgradnja objekta komunalne infrastrukture- ogradni zid južnog dijela groblja Mače”

Općina Mače krenula je u realizaciju projekta „Izgradnja objekta komunalne infrastrukture-ogradni zid južnog dijela groblja Mače“ u dužini od 100 metara.

Putem sustava Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju – Agronet provedena je nabava za odabir izvođača radova. Kao najpovoljniji ponuđač izabran je CESAREC – obrt za niskogradnju, ugostiteljstvo, prijevoz i usluge iz Huma na Sutli te će isti vršiti radove na izgradnji spomenutog ogradnog zida. Nadzor nad izvođenjem radova vršiti će tvrtka ”Brosig projekt“ d.o.o. iz Zagreba.

Projekt sufinancira LAG-a „Zeleni bregi“, iz natječaja -Tip operacije 2.1.1. ulaganja u opće društvenu infrastrukturu i pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo u iznosu od 249.212,70 kn.

Ukupna vrijednost spomenutog projekta je 441.562,50 kuna sa PDV-om, od čega 424.062,50 kuna iznose radovi, dok 17.500,00 kuna iznosi nadzor nad izvođenjem radova.

Projektom će se izgraditi ogradni zid južnog dijela groblja Mače. Jednim dijelom postaviti će se aluminijska zaštitna ograda, a u drugom dijelu će se hortikulturno urediti sadnjom zimzelenog drveća uz novoizgrađeni zid.

Trenutno nema komentara.