Javni poziv za učenike s područja općine Mače koji su školske godine 2023./2024. pohađali srednju školu izvan Krapinsko-zagorske župnije za nagrađivanje uspjeha u školovanju

Na temelju Odluke o nagrađivanju učenika završnih razreda osnovne i srednje škole za uspjeh u školovanju (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije broj 33/23) načelnica općine Mače dana 28.06.2024. JAVNI POZIV za učenike s područja općine Mače koji su školske godine 2023./2024. pohađali srednju školu izvan Krapinsko-zagorske županije za nagrađivanje uspjeha u školovanju.

U nastavku se nalazi javni poziv u pdf i word dokumentu te word dokument s obrascima za prijavu.

Za učenike srednje škole s područja Krapinsko-zagorske županije i osnovne škole Mače Općinski načelnik traži od ravnatelja škola popis učenika koji udovoljavaju uvjetima za nagrađivanje. Učenici Osnovne škole Mače i učenici srednjih škola s područja Krapinsko-zagorske županije ne podnose zahtjeve sami već umjesto njih dostavu podataka traži Općinska načelnica izravno od osnovne škole i srednjih škola na području Krapinsko-zagorske županije.

Rok za prijavu na ovaj javni poziv je 31.07.2024. godine. Obrasci za prijavu na Javni poziv nalaze se u prilogu, a mogu se preuzeti i u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Mače.

Trenutno nema komentara.